Service av hissar

När det gäller hissar är en sak viktigare än allt annat. Att allt fungerar som det ska.  Genom att sköta service och underhåll förlänger ni hissens livslängd och minskar risken för att akuta stopp ska inträffa. På Motum Hiss Blekinge har vi lång erfarenhet av installationer, reparationer och underhåll. En av våra styrkor är att vi servar alla typer av fabrikat och även utför service åt kunder som inte köpt hissen av oss. Vi jobbar med alla slags kunder och fastig­heter, från bostäder och kommersiella lokaler till sjukhus och skolor.

Schemalagd hisservice

Under hissens garantitid ingår ofta service, men när den löper ut rekommenderar vi att ni tecknar ett serviceavtal för att vara säkra på att underhållet sköts kontinuerligt och enligt gällande regler. De flesta hissar vi jobbar med omfattas av fyra obligatoriska servicebesök per år (antalet styrs av tillverkaren och vissa moderna hissar har färre).

Vi servar alla typer av hissar i alla typer av byggnader. Ett av företagen vi arbetar med är Olofströmshus som förvaltar 65 fastigheter.

Service av hissar i Blekinge.

Vi genomför alla typer av service och reparationer av hissar. Vi utgår från Karlskrona men tar oss an uppdrag i hela Blekinge såsom Ronneby, Sölvesborg och Olofström.

Kontakta oss gärna för mer information hur vi kan hjälpa er med hisservice.

Behöver du göra en felanmälan?
Ring oss dygnet runt på: 0455 – 101 02

Serviceguide – Hiss & Port

Välkommen till Motums serviceguide för hissar & portar. Syftet med guiden är att göra det enklare för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att vidta åtgärder för att hissen och porten ska fungera bra samt vara säker att använda. Guiden är tänkt att fungera som en vägledning för fastighetsägare, fastighetsförvaltare och styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar som inte har någon hiss- eller portteknisk bakgrund.