Nyinstallation av hissar

Vi har ett komplett utbud av kundanpassade och skräddarsydda hissar men också standardiserade hissar som kan anpassas efter till exempel miljö och användningsområde. Det ger dig som kund stor möjlighet att vara med och utforma hissen enligt era önskemål.

Många hissleverantörer vill binda upp sina kunder för en lång tid, t ex med spärrkoder som kräver specialverktyg för service. Vi arbetar istället med olåsta hissystem och komponenter från den öppna marknaden. Något som gör underhållet både enklare och billigare då ni inte är bundna till en servicepartner. Dessutom ökar flexibiliteten både vad det gäller utformning och tekniska lösningar!

Vi rekommenderar alltid att ni tecknar ett serviceavtal. Dels för att kunna få snabb hjälp om något inträffar, men också för att en välskött hiss väldigt sällan stannar.

Vi genomför alla sorters installationer av hissar, från personhissar och småvaruhissar till varuhissar och industrihissar. Vi finns i Karlskrona men genomför också installation av hissar i Ronneby, Sölvesborg, Olofström etc.

Kontakta oss gärna för mer information hur vi kan hjälpa er med installation av hissar.